Smarta doers

Alltså, vilket engagemanget som finns bland människor och företag i Östersund! Visst bor vi i en fantastisk stad?! För att skapa ett kallbadhus från scratch med allt som det innebär behövs det många kloka huvud, uthållighet och ett par styck smarta doers! Vi är speciellt tacksam över de OWL´s smarta doers som hjälper oss med bokföring.

Gänget på Owl Redovisning & Kloka Råd i Östersund är supervärdefullt för Kallis, särskilt nu, när vi jobbar med allt mer projektredovisningar. Dags att ni får träffa några av gänget tyckte vi 😊

Nästan hela OWL gänget. Ida och Elias står i mitten.

Hej Elias, vem är du och vad gör du på Owl?
Jag har jobbat på OWL i drygt 2 år. Är uppvuxen här i Jämtland men bott och studerat i Göteborg i 7 år också. På OWL får jag möjligheten att göra många olika saker. Jag arbetar en hel del med kvalitetssäkring och har ett större ansvar för några av våra kundbolag där jag arbetar nära CFO. Jag är även med på en del M&A projekt, vilket är spännande!

Elias vid ett lunchdopp i vintras

Kul! Brukar du ta ett dopp för att hålla ordning på alla dina uppdrag?
Jag är ingen frekvent kallbadare men brukar bli några gånger per vinter. Helst med en bastu i närheten 🙂 Tycker oftast det är härligt när man väl får till det. Jag har varit förbi någon gång på torsdagslunchen för ett dopp men blir för sällan.

Det får vi ändra på ☺️ Vad ger dig kallbad i vardagen?
Det är uppfriskande och tycker att både kroppen och huvudet känns mycket fräschare efter ett bad. 

Varför valde ni att stötta Kallis?
Vi på OWL vill vara med och bidra till Östersund och Jämtlands utveckling, det gör vi bl.a. genom att stötta projekt och organisationer som Kallis. Kallis vision att skapa en mötesplats och erbjuda en gemenskap genom hälsofrämjande kallbad tror vi bidrar till att göra staden till en attraktiv plats att bo, leva och verka i.

Och hej Ida! Berätta vem är du och vad gör du på Owl?
Jag kommer från Åsarna men bor i Östersund sedan några år. Jag började på OWL för ett år sedan och har nu ansvar för reskontrateamet samtidigt som jag arbetar med ett större uppdrag hos en spännande kund här i Jämtland. Dessutom gör jag en del månadsavstämningar och årsbokslut, så jag får hela tiden lära mig nya saker!

Låter spännande! Brukar du själv bada?
Jag brukar inte kallbada, jag är en riktig badkruka och badar knappt på sommaren heller. Men kanske kan samarbetet med Kallis göra att det blir ett bad under hösten, vi får se!


Föregående
Föregående

Ica Stiftelsen bidrar med 250 000kr

Nästa
Nästa

Poddavsnitt nr. 2