Poddavsnitt 3

Hur hänger ett kallbadhus ihop med hållbar destinationsutveckling? Vad säger forskningen om framtidens resande, och vilken potential har attraktiva platser i dagens samhälle?

När vi började med idéen om att återskapa Östersunds kallbadhus har vi funderat mycket på platsens kraft och mervärdet som kan uppstå när människors möts. Vi vill skapa en social mötesplats som bidrar till samhällets välmående och där man lätt kan delta i samtal oavsett ålders- och könsgränser, kulturel eller etnisk bakgrund.

En som kan platsutveckling är Robert Pettersson, han är forskare inom turism och verksamhetsledare på ETOUR på MIUN. I vårt tredje poddavsnitt kan du få en inblick i hur destinationsutveckling kan bidra till att lösa samhällsutmaningar och varför samarbetet mellan offentlig och privat sektor är avgörande.

Du hittar podden även på Itunes.


Med Kallissnacket vill vi ge dig en inblick i en fantastisk medborgarrörelse som drivs av stort engagemang, hjärtat och passion.

Vi hoppas att kunna inspirera dig med hur vi tänker kring samhällsutveckling, stadsplanering, coolcations, friskvård 3.0 och mycket mer spännande kring gemenskapen genom kallbad. Vi djupdyker i forskning och trender som påverkar vår samtid och framtid.

Kallissnacket är ingen vanlig studiopodcast utan vi trycker på inspelningsknappen precis där snacket uppstår, i caféet, nere vit vattnet eller kanske i bastun! Det är då vi vill fånga upp magin med möten mellan människor.


Föregående
Föregående

Östersund visar vägen framåt för folkrörelsen

Nästa
Nästa

Ica Stiftelsen bidrar med 250 000kr