Kallis är med podcast

Att starta en podd har vi tänkt på länge. För att det är just samtalen vi älskar med alla dessa grymma människor vi möter i skapandet med Storsjöns Kallbadhus.

-Vi försöker alltid skicka men en känsla när vi skriver om det vi gör i våra sociala medier, men ibland känns det svårt att nå ut hela vägen, säger Fabienne Theiler som har tänkt länge att starta podden. Jag gillar att det är så levande med samtalsformatet och det är ett fint sätt att nå ut med vår vision kring att bygga stadens nya vardagsrum.

Med Kallissnacket vill vi ge dig en inblick i en fantastisk medborgarrörelse som drivs av stort engagemang, hjärtat och passion. Vi hoppas att kunna inspirera dig med hur vi tänker kring samhällsutveckling, stadsplanering, coolcations, friskvård 3.0 och mycket mer spännande kring gemenskapen genom kallbad. Vi djupdyker i forskning och trender som påverkar vår samtid och framtid.

Kallissnacket är ingen vanlig studiopodcast utan vi trycker på inspelningsknappen precis där snacket uppstår, i caféet, nere vit vattnet eller kanske i bastun! Det är då vi vill fånga upp magin med möten mellan människor.


🎧 Först ut är Anneli Kamb, Kallis styrelsemedlem och forskare inom hållbart resandet. Hon kommer att berätta om vad en så kallad „tredje plats“ är och hur den kan bidra till ett sunt, glädjefyllt och starkt samhälle.

Du hittar podden även på Itunes.


Föregående
Föregående

Hur går det för vårt Kallis?

Nästa
Nästa

Kallbad blir svenskt kulturarv