Senaste skisser

Som ni vet lämnade vi in en bygglovsansökan i höstas som vi fick återkoppling på. Vi gillar ju kollaborativa processer och har alltid varit måna om att ta hänsyn till medborgarnas inspel. Att skicka in bygglovsansökan var också en del i denna processen. Vi har sedan dess jobbat intensivt med den feedback vi fick! Marcus Abrahamsson som leder arkitektgruppen fortsatte ösa på vår slack tråd med skisser och designförslag under de senaste månaderna. Vi tog med oss de kommentarer vi fick vidare i arbetet med utseende och fokuserade mycket på att skapa en mer inbjudande och varm känsla även på utsidan av byggnaden. I december stämde vi av designen med vår värdegrund och vision och kände att vi prickar in på alla fronter.

Under processens gång har vi haft ett flertal samtal med bygglovs-kontoret. I slutet av januari fick vi bekräftat att gestaltning och färgsättning ser mycket bra ut och att vi skulle gå vidare med att revidera handlingarna! Yes, det känns bra i hjärtat!


Arkitekterna bakom Kallis har jobbat fram designet tillsammans i ett team. Marcus Abrahamsson håller i trådarna tillsammans med Gudmar Söderin, Asia Valencic, Emil Bäckström, Daniel Ericsson, Olle Björkebaum, Anders Mohlin och Magnus Barr. Alla har sina rötter eller anknytning till Östersund.

Copyright:

Foto i mitten på första rad: Göran Strand
Övriga: Marcus Abrahamsson

Planlösning Storsjöns Kallbadhus

Föregående
Föregående

Morgondopp med frukost för “60-plussare”

Nästa
Nästa

Årsmöte med dopp