Morgondopp med frukost för “60-plussare”

Hur skapar vi ett kallbadhus som är inkluderande oavsett ålder? Ett kallbadhus där alla känner sig välkomna och där stämningen är inbjudande?

Vår vision är att Storsjöns Kallbadhus ska vara en plats som är jämlik, där ekonomisk och social status inte spelar roll och är en anläggning som gör att besökaren känner värme och tillhörighet. En plats att trivas på, där du träffar nya och gamla bekanta och passar samtidigt på att vårda din hälsa. En till och ny träffpunkt för östersundarna som säger hej och välkommen till alla!

Vi vill skapa en inkluderande miljö genom att främja möjligheter för att människor kan mötas utöver åldersgränser.

Därför bjuder vi in till ett morgondopp med frukost och vill tillsammans med dig utveckla idéer som kan bidra till ett välkomnande Kallbadhus.


Välkommen till Kallis första Morgondopp med frukost för 60+ ish, den 5 juni kl. 8.30

Tillsammans med Clarion Hotel Grand Östersund vill vi bjuda in dig som är 60 år och/eller äldre till ett gemensamt morgondopp med anslutande hotelfrukost. Tack vare samarbetet med Clarion Hotel kostar frukost 60kr per person.

Vi träffas i Surfbukten kl. 8.30, tar ett dopp (den som vill) och går därefter över bron till Hotel Clarion där vi tar ett gemensamt frukost.

Syftet med aktiviteten är att träffas regelbundet och tillsammans utveckla idéer kring hur seniorer kan spela roll i ett välkomnande Kallbadhus.

Anmäl dig senast den 4 juni via mail eller via telefon 070 245 27 30.

Föregående
Föregående

Bygglovet är i hamn

Nästa
Nästa

Senaste skisser