Kallis session

Vi vill samla alla medskapare i Kallis olika team samt dig som är nyfiken på att joina vårt härliga gäng som jobbar med Östersunds hetaste fråga - att skapa stans nya kallbadhus

Joina oss på Kallis session där vi uppdaterar varandra över vad som händer i de olika slack teamen. (Slack är vårt arbetsverktyg vi använder i våra team.)
Samtidigt kommer vi att berätta om förstudien vi har gjort under de senaste 9 månader, medfinansierad av Region Jämtland Härjedalen.

Vi startar med ett bad i Surfbukten kl. 16.00 och möts sedan upp på Badhusparkens Café där det kommer finnas gott fika och mat att köpa till kompispris.
Ta med en vän och dyk upp 🌊

Tid: Onsdag, 29 maj, kl. 16.30
Plats: Café Badhusparken

Eventet är öppet för alla som är nyfikna och vill bidra till att skapa Östersunds nya kallbadhus - vardagsrummet mitt i stan där du kan smita förbi och ta en paus från vardagen.


Föreningens öppna sessions bygger på mötesmetoden Open Space, där vi har så mycket eller så liten struktur som behövs för att alla ska kunna delta och bidra med sina kunskaper. Möten drivs av det gemensamma intresse och engagemanget för att tillsammans skapa Östersunds nya kallbadhus.

Open space möten bygger på 4 principer:

  1. De som kommer är de rätta personerna (kunskapen finns redan i rummet).

  2. Vad som än händer är det enda som kunde hända (fokus på det som är möjligt nu).

  3. När det än börjar är rätt tid (kreativitet kan inte styras).

  4. När det är slut är det slut (samtalet får ta kortare/längre tid).


Föregående
Föregående

Kallbad blir svenskt kulturarv

Nästa
Nästa

Bara bada - Året runt badskola