Bara bada - Året runt badskola

Har du funderat på att kallbada men inte riktigt vågad testa än? Eller har du en kompis som har pratat länge om att testa men inte törs?

Då vill vi varmt välkomna till en gemensam stund i Café Badhusparken där du får lära dig om de positiva effekterna med kallbad. Erik van ‘t Padje har läst mycket om hälsovetenskap, har kallbadat länge och kommer att dela med sig av några tips som kan göra ditt dopp till en riktigt magiskt upplevelse. Caféet kommer att erbjuda en Kallis-smoothie till kompispris för alla deltagare 🍋

Erik bor på Norderön och är ursprungligen från Holland. Själv gör han andningsövningar varje dag mellan 1-3 timmar i samband med yoga, kallbad och natur!

Pä lördag kommer han bl.a. att prata om risks & benefits kring kallbadandet och ge oss några enkla andningsövningar som kan underlätta doppet.

Tid: Lördag, 27 april, kl. 11.00-13.00
Plats: Café Badhusparken

Eventet är öppet för alla som är nyfikna till att umgås och prata kallbad. Snacket börjar kl. 11.00 på Badhusparkens Café. Därefter finns det möjlighet till gemensamt dopp och bastu i Surfbukten för dig som vill. Bastun är varm fram till kl. 13.00.

Det finns möjlighet till enkel omklädningsrum. Ta med handduk, baddräkt och tofflor, kanske ett par extra strumpor om du vill skydda fötterna.
Snacket kommer delvis vara på engelska och är tillgänglig för alla som är nyfikna.

Vi ses i Badhusparken 🌊


Kallbad uppskattas av allt fler människor och många får en otroligt bra respons av det. Några som verkligen hittat glädje i det gemensamma badandet är Kallis morgondopp grupp med 60-plussare som brukar träffas var tredje måndag i månaden till gemensamt dopp. Under den anslutande frukost uppstod idén med att inspirera flera till kallbad genom en året-runt-badskola. Något så enkelt som inte kräver några prylar borde verkligen få göra nytta till flera, tyckte gruppen och spikade datum till första träffen!

Gänget som planerar Året runt badskola. Åke, Erik, Magnus och Yngve.

Föregående
Föregående

Kallis session

Nästa
Nästa

Fin uppslutning på års(möte)dopp