Crowdfundingen har nått i mål

Under drygt en månad har vi samlat 110 132 kr i crowdfundingen

Så sjukt kul att vi har nått målet med vår första crowdfunding-aktion! Under oktober månaden har vi haft målet att samla in 100 000 kr för att delfinansiera projekteringskostnader. Det är tack vare alla 239 Kallis-vänner som har bidragit med en slant och det är fantastiskt att se hur människor från när och fjär stöttar idén med att skapa vårt vardagsrum mitt i stan! Vilken häftig känsla att känna att det är så många som längtar att kallbadhuset ska bli verklighet!

Alla som har bidragit kommer att förevigas på ett eller annat sätt. Exakt hur håller vi på att undersöka. Än så länge har vi satt upp alla namn på fönsterväggen inne på Smithens gård.

Klicka här för att swisha ditt bidrag.


Hälsochallenge för företag

Nu har vi nått delmålet och arbetet med finansieringen går vidare så det finns fortfarande chans att bidra till crowdfundingen. Vi håller på att utveckla möjligheter för företag att sponsra kallbadhuset genom att göra en hälsoinsats för sina medarbetare. Tänk en hälso-challenge där varje dopp genererar finansiering samtidigt som det investeras i medarbetarnas hälsa. Kanske något för företaget där du jobbar? Vi älskar att kraftsamla och bollar gärna idéer för individuella upplägg.

Crowdfundare som har stöttat Storsjöns Kallbadhus, fönstervägg på Smithens gård


Vi frågade några av crowdfundare varför de bidrar till Kallis.

Föregående
Föregående

Vi lyfter Kallis hjältar

Nästa
Nästa

Kallbad, uteyoga och bastu