Storsjöns Kallbadhus

View Original

Bygglovet är i hamn

Idag har miljö- och samhällsnämnd beviljat bygglov till föreningen. Hurra för Kallis 🍾🍾

Det positiva beslutet betyder jättemycket för föreningen och är ett fint betyg för alla engagerade och samtliga involverade partners som har investerat tid och resurser i projektet! Efter allt arbetet vi har lagt ner under de senaste åren, från idé till expertdagar, byggandet av kallbadcommunityn, ritningsworkshop med arkitekter, skissamtal med olika målgrupper och många dopp och möten där i mellan känns det här som en härlig bekräftelse på allt vi har gjort.

Att ha ett bygglov ger oss konkret underlag och nu kan vi planera på riktigt. Vi är superstolta över att ha kommit så långt och vill ge ett dundertack till vår arkitektgrupp som har lagt ner otaliga timmar med att skissa, och skissa om. Så otroligt värdefullt att ha med oss Marcus Abrahamsson som leder arkitektgruppen med stort engagemang och ödmjukhet.

Utan våra finansiärer hade vi inte heller kommit så långt och känner oss tacksamma över att ha fått förtroende från så många olika håll. Vi blev extra glada när vi fick bidrag från Sparbanksstiftelsen i Jämtland vilket ger oss viktigt ekonomiskt stöd för närmaste tiden! Det här är tredje gången som Sparbanksstiftelsen stödjer oss och det har varit oerhört viktigt för Kallis-resan.

Nu kör vi 🌊🌊 Storsjöns Kallbadhus blir på riktigt! 💙💙